Продавець Хлібне Місто розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
760 відгуків
З усіх питань ПИШІТЬ на наш вайбер +38095 2725 466
 
Доставка и оплата

Знижки до 75% в зв'язку з закриттям магазину З усіх питань пишіть на наш вайбер +380952725466

Інгредієнти для випічки хліба та кондитерських виробів вдома
+380952725466
+380952725466Viber
Додати відгук

Пасхальные марципановые яица от кулинара Татьяны Литвиновой

Пасхальные марципановые яица от кулинара Татьяны Литвиновой

Бланшируем миндаль. Очищаем. Просушиваем на сковороде. Измельчаем его в кухонном комбайне (блендере) до состояния пюре (кашицы).

Из сахара и воды мы варим сироп. Высыпаем в сироп пюре из миндаля. И варим, помешивая, 2-3 минуты на слабом огне.

Марципановая масса готова, и мы выкладываем ее на стол, немного охлаждаем, формируем небольшие яички – как яйца перепелки.

Тепер розтоплюємо на водяній бані шоколад. І глазируем наші великодні яйця. Потім кожне яйце в шоколад. Гостинці для зайців готові!

Джерело: http://www.smachno.ua/dir/recipes/desserts/15551.html, http://dobre.stb.ua/ru/2016/04/29/nemetskie-pashalnye-zajtsy-s-martsipanom-ot-tatyany-litvinovoj-retsept/